Park ve Bahçeler de Yaz Temizliği

Park ve Bahçeler de Yaz Temizliği

Çemişgezek Belediyesi Park ve Bahçeler Ekipleri ilçe genelinde refüjler olmak üzere şehir içinde muhtelif yerlerde bulunan yeşillik alanlarda, park ve bahçelerde yaz temizlik çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Mustafa Ataş Bulvarı etrafındaki yeşillklerin budanması ve buradaki yeşil alanın yabani otlardan temizlenmesiyle başlayan çalışmalar, kentin ana caddelerindeki refüjlerdeki ve yol kenarlarındaki yabani otların temizlenmesi ile devam ediyor.…

ÇALIŞMALAR MEMNUNİYET VERİCİ

Çemişgezek Belediyesi Yetkilileri Ekipleri kentin tüm yeşillik alanlarında yabani ot temizleme çalışmalarının devam edeceği ve ayrıca bahçe ve refüjlerde ve kavşaklarda bulunan çiçeklik alanlarda da bakım yapılacağını belirttiler.Yetkililer,yeşil alanların bir kentin can damarlarından biri olduğunu ve bu nedenle vatandaşların yeşil alanlara sahip çıkmalarını, zarar vermemelerini ve korumalarını istediler. Park ve bahçeler de ekiplerinin temizlik yaptığını gören vatandaşlarda çalışmaların memnuniyet verici olduğunu ve yabani otların temizlenmesiyle kentin görselliğinin de daha iyi bir görünüm kazandığını dile getirdiler.