'GÜRSEL EROL PARKI AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ'

İlçemizden Haberler

'GÜRSEL EROL PARKI AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ'

Milletvekilimiz sayın Gürsel EROL’un ilçemizdeki park yapımında bulunduğu katkılardan dolayı yapmış olduğumuz parka belediye meclis kararıyla ‘GÜRSEL EROL PARKI’ ismi verilmiştir. Parkın resmi açılışı 19 Ekim Cuma günü saat 11.30’da gerçekleştirildi.

Çemişgezek Belediyesi’nin prestij projesi olan Gürsel EROL parkı vatandaşın akımına uğruyor.
Merkeze 1 km mesafede bulunan sosyal Gürsel EROL parkı , her yaşa ve her kimliğe hitap edecek. Kameriye ,çocuk oyun alanları, köprüsüyle, barbeküleriyle tam donanımlı hale getirilen Gürsel EROL parkı, Çemişgezeklileri  ağırlıyor.
Gürsel Erol’un katkılarıyla Çemişgezek Belediyesi tarafından yeniden düzenlenen Gürsel EROL parkı  bünyesinde; yeşil alan, piknik masası ,barbeküler , kameriye’lar , fitnees sahası, çocuk oyun alanı, 10 mt. Uzunluğunda köprü, gezinti  alanları, lavabo, çeşme,  parke yürüyüş yolu, bulunuyor
Çemişgezeğin büyük beğenisini kazanan Gürsel EROL parkı’na ilginin yüksek olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Ahmet Şadan ERSOY, açıklamasında şunları söyledi: “Göreve geldiğimiz günden itibaren ilçemizin daha çok gelişip kalkınması adına çalışmalar sergiledik. değerli hemşerilerimize sunmuş olduğumuz Gürsel EROL parkını’ da tamamlayarak hizmete sunmuş bulunmaktayız. Yanından geçen tağar çayı manzarasıyla ,tarihi in delikleri manzara keyfini bir arada yaşayabileceğimiz ve yeşil dokusuyla bütünleşen sosyal ve sportif aktivite alanlarıyla Çemişgezek için  bir cazibe merkezi oluşmuştur.   Parkımızda hemşerilerimiz, çay manzarasında piknik yapmanın ve tertemiz bir havada sportif faaliyetlerle doğanın keyfini sürecek. Çocuklar oyun alanlarında gönüllerince eğlenirken, aileler de gezinti alanlarında doğanın huzurunu yakalayacak. Bu duygu ve düşüncelerle başta sayın milletvekilimiz Gürsel EROL olmak üzere emeği geçen herkese ilçemiz adına teşekkür ediyorum” dedi.