10 Kasım'da Ulu Önder Törenle Anıldı.

10 Kasım'da Ulu Önder Törenle Anıldı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin baş mimarı Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümsüzlüğe uğurlamamızın 76. yıl dönümünde sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz.

Hükümet Konağı önünde Atatürk Anıtı önündeki törene, Çemişgezek Kaymakamı Soner Kırlı, Garnizon Komutanı İbrahim Uğur Savaşeri, Belediye Başkanımız  Ahmet Şadan Ersoy, Emniyet Amiri Yunus Erdem Öre, Gaziler, Kurum Amirleri, Askeri Erkan ve sivil erkan ile öğrenciler katıldı. Resmi kurumların çelenklerini Atatürk Anıtı’na sunmasının ardından saatler 09.05’i gösterdiğinde sirenler çalmaya başladı. Siren sesiyle birlikte kentte hayat iki dakikalığına durdu. Tören alanında bulunanların yanı sıra vatandaşlar ve alandaki görevliler de siren sesiyle birlikte esas duruşa geçerek saygı duruşunda bulundu.İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Hükümet Konağı’nda ki tören Çemişgezek İMKB Lisesi’ndeki  programla devam etti.

Çemişgezek İmkb Lisesi öğrencilerinin günün anlam ve önemine dair yaptıkları şiir dinletisinin ardından tören, slayt sunumu ile devam etti.
    Çemişgezek İmkb Lisesi’ndeki tören, öğrencilerin Atatürk’ün sevdiği türküleri seslendirmesiyle sona erdi.

RESİMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ....