CHP Milletvekili Aday Adayları Başkan Ersoy' u Makamında Ziyaret Ettiler.

CHP Milletvekili Aday Adayları Başkan Ersoy' u Makamında Ziyaret Ettiler.

Cumhuriyet Halk Partisi  Tunceli  Milletvekili Aday Adayları Mazez Çetin ve Umut Akdoğan Belediye Başkanımız  Ahmet Şadan Ersoy’u makamın da ziyaret ettiler.

Cumhuriyet Halk Partisi  Tunceli Milletvekili Aday Adayılığını açıklayan Mazez Çetin ve Umut Akdoğan,  ilçelerde ziyaretlerine devam ediyor.Ziyaretler kapsamında Çemişgezek Belediye Başkanı Ahmet Şadan Ersoy’u ziyaret  etti.Milletvekili Aday Adayları yapmış olduğu ziyarette,7 Haziran 2015 genel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Milletvekili Aday Adaylığını açıkladığını ve amaçlarının Dersim’e hizmet olduğu kaydederken, Çemişgezek Belediye Başkanı bizleri Makamında sıcak  bir şekilde karşıladıkları içinde teşekkür ettiler.

Çemişgezek Belediye Başkanı Ahmet Şadan Ersoy ise,  Cumhuriyet Halk Parti Tunceli  Milletvekili Aday Adayımız Sayın Mazez Çetin  hanım efendiye ve Umut Akdoğan’a  ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken, kendilerine aday adaylığı sürecinde Başarılar diledi.