Başkan ERSOY 'un 23 Nisan Mesajı

Başkan ERSOY 'un 23 Nisan Mesajı

Çemişgezek Belediye Başkanı Ahmet Şadan ERSOY, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, tüm çocukların bayramını kutladı.

Başkan ERSOY, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajında şunları kaydetti: ’’Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının ve Ulu Önder Atatürk’ün, Türk ve Dünya çocuklarına armağan ettiği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 95’inci yılını kutlamanın mutluluğunu yaşarken, Milletimizin en değerli varlığı, aydınlık yarınlarımız tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk olmak üzere Ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve bağımsızlığımız için canını vermiş tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerini kullandı.