Tekya Park'ta Semazen Etkinliği

Tekya Park'ta Semazen Etkinliği

Çemişgezek Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında Sema gösterisi ve ilahi dinletileri sunuldu.İftar saatinde başlayan program, gece 12 ye kadar devam etti.

Çemişgezek  Belediye Başkanı Ahmet Şadan ERSOY, "Çemişgezek  Belediyesi olarak. Çeşitli akşamlarda da Ramazan etkinliklerin tekrarlanacağını dile getirdi. Bu akşam sema gösterisini, ilahi dinletisini ve kuran tilavetini zevkle izledik dinledik gecenin konuğu Emrah GÜNEŞ ‘e, ekibine , semazenlere ve Kuran tilavetini yapan Ahmet YARICI ‘ya ayrı ayrı  teşekkür edip Çemişgezek halkının daha iyi daha güzel etkinliklere layık olduğunu ve inşallah bizde Çemişgezek halkına layık etkinlikleri gerçekleştireceğiz, tüm güzellikler Çemişgezek halkının olsun”dedi.