125 tır 250 konteyner ilçemize seferber edildi

30 Ekim 2023 14:32 Çemişgezek Belediyesi 368

125 TIR İLE GELEN 250 ADET KONTEYNER HAK SAHİPLERİNE TESLİM EDİLMEK ÜZERE İLÇEMİZE SEFERBER OLDU.
6 şubatta yaşadığımız büyük felaket nedeniyle siyasi ve bürokratik çabalar neticesinde Tunceli'miz "Genel Hayata Etkili Afad Bölgesi " ilan edildi.
Depremin ilk gününden bu yana deprem bölgesinde depremzede ailelerimizi yanlız bırakmayan  depremzede ailelerimizin dertleriyle dertlenen Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN'a teşekkür ediyoruz.
 İlçemizde ağır hasarlı binalarında yıkımına başlanacağı için bu kapsamda evler yapılana kadar geçici 250 adet Konteynerler ilçemize teslim edilmiştir.
Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın.
Allah Devletimize zeval vermesin.

• Etiketler