25 yatak kapasiteli İlçe entegre hastanesi

Yaklaşık 3000 m2 kapalı mekanı,25 yatak kapasiteli ilçe hastanemizi yaptık

Başta personel ve diğer hizmet imkanları son derece sınırlı olan sağşık oçağından;Yaklaşık 3000 m2 kapalı mekanı,25 yatak kapasitesi ve güçlü personel sayısı ile Çemişgezek İlçe Entegre hastanesinin yapımı gerçekleştiridi...

Sağlık alanında; 25 yataklı ilçe entegre hastanesi, ambulanslar bu süreçte Çemişgezek’in hizmetine sunuldu.”Uzman doktor” deyimi ile bu dönemde tanışan Çemişgezek, son çeyrekte büyük hastane doktorlarının oluşturduğu ekiplerle sağlık taramaları yapıldı.