10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

10 Kasım 2022 12:32 Çemişgezek Belediyesi 6031

VEFATININ 84.YIL DÖNÜMÜNDE GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü RAHMETLE ANIYORUZ

ÇEMİŞGEZEK'TE ''10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ
Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 84. yıldönümünde ilçemiz de düzenlenen programla anıldı.

Hükümet konağında bulunan Atatürk Anıtına Çemişgezek  Kaymakamı Sn.Önder KOÇ ve Belediye Başkanı Sn.Metin Levent YILDIZ'ın çelenk bırakmasıyla başlayan program, saat 09.05’te ilçede siren sesleri eşliğinde saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla sona erdi.

Anma proğramı İlçemiz Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans salonunda Ögretmen ve Ögrencilerinin hazırlamış olduğu gösterilerle devam edildi.