15 TEMMUZ DEMOKRASI VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ

16 Temmuz 2019 08:38 Çemişgezek Belediyesi 905

FETÖ'nün hain darbe girişiminin 3. Yıldönümü nedeniyle Cumhuriyet Meydanında 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı düzenlendi.

Çemişgezek Cumhuriyet Meydanında FETÖ'nün hain darbe girişiminin 3. Yıldönümü nedeniyle Cumhuriyet Meydanında   15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı düzenlendi.

Gerçekleştirilen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.Cumhuriyet Meydanına kurulan ekranda İstanbul Atatürk Hava Limanından Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı konuşması izlendi. Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasının ardından proğram Kur'an-ı Kerim okunması ve duların edilmesiyle devam etti. Çemişgezek Kaymakamı Sayın Harun Kazez birlik ve kardeşlik  konuşması  yaptı. Konuşmanın  ardından Cumhuriyet Meydanına kurulan ekranda sinevizyon gösterisi yapıldı.  Sinevizyon gösterisinin ardından Cumhuriyet Meydanındaki  vatandaşlara lokma ikram edildi. Program  sinevizyon ve lokma ikramı ile sona erdi.

Cumhuriyet Meydanındaki programa Çemişgezek  Kaymakamı, Çemişgezek Belediye Başkanı , İlçe Jandarma Komutanı , İlçe Emniyet Amiri ,kıymetli hazirun, siyasi partinin ilçe başkanları, mahalle muhtarları, kurum amirleri ve vatandaşlar  katıldı.