23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ÇEMİŞGEZEK'TE COŞKU İÇİNDE KUTLANDI

23 Nisan 2023 09:02 Çemişgezek Belediyesi 1019

Çoşku içerisinde çocuk bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Çemişgezek'te Çoşkuyla kutlandı.

Saat 9:00 da Çelenk sunma töreninin ardından, kutlama etkinliklerine havanın yağmurlu olması dolayısıyla  kapalı halı sahada  devam edildi.

Proğrama ilçe Kaymakamı Sayın Önder Koç, Belediye Başkanımız Sayın Metin Levent Yıldız, Cumhuriyet Savcısı Sayın Mustafa Şahin, kamu kurum ve kuruluşu amirleri,  öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu, İstiklal Marşının okunması, günün anlam ve önemini belirten konuşmanın İlçe Millî Eğitim Müdürü Sn.Vural BERKER tarafından yapılmasının ardından, öğrenciler 23 Nisan ve Atatürk konulu şiirlerini okudu.

Öğrenci gruplarının sunduğu çeşitli gösterilerin ardından,
düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri ilçe protokolü tarafından verildi.
Program ödüllerin ardından sona erdi....

• Etiketler