ÇEMİŞGEZEK'TE CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

29 Ekim 2022 11:02 Çemişgezek Belediyesi 426

ÇEMİŞGEZEK"TE 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMININ 99’UNCU YILDÖNÜMÜ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

İlçemizde Cumhuriyetin 99'uncu kuruluş yıl dönümü etkinliklerle kutlandı.

Düzenlenen kutlama etkinliklerine, Çemişgezek Kaymakamı Önder Koç, Belediye Başkanı Metin Levent Yıldız, Cumhuriyet Savcısı Mustafa Şahin, Kamu Kurum Amirleri, Şehit Yakınları, Gaziler, STK Temsilcileri, Polis, Askeri Erkan, Öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Hükümet konağı bahçesinde düzenlenen tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'mızın okunmasıyla başladı.

Kaymakam Önder KOÇ ve Belediye Başkanı Metin Levent YILDIZ törene katılanların bayramını kutladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhuriyet Bayramı mesajının okunmasının ardından, günün anlam ve önemine dair konuşma Kaymakam Önder Koç tarafından yapıldı.

Öğrencilerin günün anlamıyla ilgili şiir, oratoryo ve  kompozisyonlarını sunduğu törende,  Cumhuriyet temalı yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri İlçe protokolü tarafından verildi.

Çemişgezek Kaymakamı Önder Koç ,Belediye Başkanı Sayın Metin Levent Yıldız ve Cumhuriyet Savcısı Mustafa Şahin tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeni ile Kaymakamlık makamında tebriklerin kabulü ile program sona erdi.