Çemişgezek 3.etap toki projesi hayırlı olsun

Çemişgezek 3.etap Toki konutları yapımı için 18 Haziran 2019 ihale tarihi alındı.

Belediye Başkanımız sayın Metin Levent YILDIZ’ın Kızılcahamam toplantısı sonrası Ankara’da Kıymetli Hemşehrimiz Sayın Mustafa ATAŞ ile Çemişgezek’in sorunlarına yönelik yaptığı görüşmeler ve girişimler neticesinde Çemişgezek halkının beklediği en önemli hizmet olan 3.Etap Toki Konutları için başlayan ihale süreciyle en güzel adım atılmış oldu.
Değerli Hemşehrimiz Sayın Mustafa ATAŞ’a şahsım ve Çemişgezek halkı adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum.