1000 ADET DUT AĞACI TOPRAKLA BULUŞUYOR

Memleket Toprağı İle Buluşturduk
                  İstikamet Elazığ Yolu
      Bizim de Serencamımız Böyle İşte ;
gün günü kovalar hizmet hizmeti takip eder.
Binlerce on binlerce ağaç dikeriz bakarız büyütürüz meyve veririz . Canlara şifa , sıcaktan kavrulanlara  gölge , her  gönüle  nefes , tarihe damga vururuz. Toprak ananın gülen yüzünden sadakamızı , insanımızın yüreğinden dilinden duasını alıp , şükran duyarız.
      Kimileri rüzgar eker  fırtana biçer , kimileri de ağaç eker dua biçer .Sonra da fakire fukaraya kurda kuşa börtü böceğe gönül oluruz , hayr oluruz, tarihe miras oluruz.
Çemişgezek hep bizimle unutulmaz hizmet sahlerine şahit olmuştur.Olmaya da devam edecektir çünki; yerinden bereketliyiz, çalışkanız , memleketimizi seviyoruz. Oldu olası kimseye faydası olmayanlarla olmadık. "Dolu bardağımızı boş bardağa hiç  vurdurmadık"Hizmetlerimizin değil zirvelerin de  ilk basamakların da dahi kimseyi göremedik, boş teneke seslerinden başka...
        12 yılda bir asrın hikayesini yazıyoruz bize gönül verenlerle tüm ekibimizle.Daha yolumuz uzun işimiz çok .
      Canla başla çalışan tüm belediye çalışanlarımıza dışardan bir çok hizmetimizde emeklerini esirgemeyen arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.
METİN LEVENT YILDIZ
Çemişgezek Belediye Başkanı