15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ KUTLU OLSUN

14 Temmuz 2023 11:05 Çemişgezek Belediyesi 448

BAŞKAN YILDIZ'DAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

Vatanını ve devletini canı pahasına koruyan Aziz Milletimizin kahramanlıklarını unutturmamak, gelecek nesillere anlatmak hepimizin boynunun borcudur. 15 Temmuz'un anlaşılması, unutulmaması ve ders çıkarılmasını sağlayarak, milli birlik ve beraberlik içerisinde daha çok çalışarak Türkiye Yüzyılını en güzel şekilde inşa etmek ve ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin de üstüne çıkarmak bizlere düşen en önemli görevdir.

Bu inançla, başta 15 Temmuz gecesi olmak üzere Vatanımız, Milletimiz, Bayrağımız ve Demokrasimiz için Şehit olan tüm kahramanlarımızı rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyor, Gazi olan tüm vatandaşlarımıza sağlıklı, huzurlu bir ömür diliyorum. Bayrağımıza, vatanımıza ve demokrasimize sahip çıkan tüm vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum.