19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA VE GENÇLİK SPOR BAYRAMI İLÇEMİZDE COŞKU İÇİNDE KUTLANDI

19 Mayıs 2024 08:53 Çemişgezek Belediyesi 363

19 Mayıs Atatürk'ü Anma,Gençlik ve Spor Bayramı, Çemişgezek ilçemizde coşkuyla kutlandı.

Çelenk sunma töreninin ardından, kutlama etkinliklerine kapalı halı sahada devam edildi.

Programa; ilçe Kaymakamı Sayın Orçun Cüneyt Zor, Belediye Başkanı Sayın İbrahim Enes Somyürek,  Cumhuriyet Savcısı  Sayın Mustafa Şahin, Kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, Polis ve Askeri Erkan, öğretmenler, öğrenci grupları ile  vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu, İstiklal Marşının okunmasının ardından Kaymakamımız sayın Orçun Cüneyt Zor ve Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Enes Somyürek törene katılanların bayramını kutladı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasının ardından, öğrenciler 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile ilgili şiirlerini okudu.

İlçemizdeki gençlerin gerçekleştirdiği çeşitli sportif gösterileri ve yöresel halk oyunları sunumu etkinliklere coşku kattı.

Gençlik haftası dolayısıyla düzenlenen sportif turnuva ve yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından etkinlikler sona erdi